Rustiek Verf

Rustiek is onze eigen verflijn en verkrijgbaar in krijtverf, matte lak en een kalkverf voor de muur.

E zijn diverse kleuren verkrijgbaar in 0.5liter 1liter en 2.5liter(kalkverf) blikken.

Krijtverf:

Rustiek Krijtverf is een watergedragen verf die speciaal ontwikkeld is om meubels of hout te voorzien van een zeer matte fluweelachtige kleurlaag.

De natuurlijke pigmenten in de verf zorgen ervoor dat de kleuren tot leven komen. De verf is ook te gebruiken over bestaande verflagen. De verf is totaal mat en laat zich eventueel gemakkelijk door schuren of behandelen met patina, boenwas of krijtpasta. Door de verf van enkele lagen Rustiek matte sealer te voorzien is deze tevens geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn zoals tafelbladen.Indien de verf met wat extra water verdund wordt, is deze transparant en kan de verf uitstekend worden gebruikt om een transparant effect te verkrijgen.

Matte Lak:

Rustiek Matte Lak is een watergedragen matte verf. De zeer matte fluweelachtige uitstraling lijkt sterk op die van krijtverf. Deze lak is echter veel krasvaster en daarom zeer geschikt om meubels mee te schilderen die intensief worden gebruikt zoals bijvoorbeeld tafelbladen.

Kalkverf:

Rustiek Kalkverf is een professionele, ultra matte, dekkende muurverf. Met deze muurverf krijgen uw muren een prachtige ultra matte uitstraling.

Krijtverf